Gyakran feltett kérdések

1. Mi a minimális rendelési mennyiség? A minimális rendelési mennyiség egy tétel, azaz egy üveg bor, vagy egy szett (ital, lekvár + doboz). Ebben az esetben a postaköltségek a vevőt terhelik.

2. Mennyi a szállítási határidő? A megrendelés visszaigazolásától számított 14 nap. Amennyiben ettől eltérés van, azt a visszaigazolás előtt telefonon vagy e-mailben egyeztetjük ügyfeleinkkel.

3. Hogyan kapom meg a termékeket? Saját szállítócsapatunk gondoskodik arról, hogy Ön az ország egész területén hozzájuthasson termékeinkhez. Kisebb, kevésbé sérülékeny csomagok esetén futárszolgálat segítségével juttatjuk el Önhöz a megrendelt árut.

4. Faxon küldhetek-e képet vagy logót? A képeket elektronikus formában kérjük részünkre elküldeni. Amennyiben ez nem lehetséges, úgy munkatársaink elkészítik a kívánt logót vagy ábrát, ez azonban plusz szerkesztési díjat jelent.

5. A kép csak kis méretben van meg. Ez nem probléma? Minél nagyobb a kép felbontása annál egyszerűbb vele dolgoznunk. Kis felbontású képek esetén személyes egyeztetésre kerül sor, hogy azt megfelelő minőségben fel tudjuk-e gravírozni a dobozra vagy az oklevélre.