Esküvői ajándékok

Dombornyomott óncímke
Egy üveg bort vagy pálinkát szeretne köszönõajándékba adni azoknak a kedves vendégeknek, akik eljöttek az esküvõjére? Miért ne legyen ez is olyan stílusos és elegáns, mint az egész nap? Manufakturális módon készült, egyenként polírozott, kézzel vágott óncímkéink a legmagasabb igényeknek is megfelelnek.
Gravírozott, keményfa doboz 2 üveg borhoz
Egy igazán személyes köszönõajándék ez a stílusos, kiváló minõségû tolótetõs fadoboz, melybe 2 db 0,75l-es üveg helyezhetõ. Az ifjú pár fotójával vagy tetszés szerinti fotóval, vagy idézettel, akár vágva is.
Gravírozott, keményfa doboz
Egy igazán személyes köszönõajándék ez a stílusos, kiváló minõségû tolótetõs fadoboz, melybe bármilyen normál 0,75l-es üveg helyezhetõ. Az ifjú pár fotójával vagy tetszés szerinti fotóval, vagy idézettel, akár vágva is.
Gravírozott, hajlékonyfa doboz
Egy igazán személyes köszönõajándék ez a stílusos, luxus minõségû hajlékonyfa henger, melybe bármilyen normál 0,75l-es üveg helyezhetõ. Az ifjú pár fotójával vagy tetszés szerinti fotóval, vagy idézettel.
Lézergravírozott hajlékonyfa meghívó
Egy valóban személyre szóló meghívó üzleti partnereinek, kollégáinak, rokonainak vagy barátainak. A meghívóra tetszõleges minta, szöveg, logó vagy kép egyaránt kerülhet.
Nyomtatott francia meghívó
Egy valóban személyre szóló meghívó üzleti partnereinek, kollégáinak, rokonainak vagy barátainak. A meghívóra tetszõleges minta, szöveg, logó vagy kép egyaránt kerülhet. Méret: 9,5 cm x 19 cm.
Nyomtatott hajlékonyfa meghívók A5 méretben
Egy valóban személyre szóló meghívó üzleti partnereinek, kollégáinak, rokonainak vagy barátainak. A meghívóra tetszõleges minta, szöveg, logó vagy kép egyaránt kerülhet.